Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Venituri mai mici pentru Salvatore Ferragamo

Producătorul de bunuri de lux Salvatore Ferragamo a înregistrat anul trecut o scădere cu 14% a profitului, în mare parte din cauza costurilor generate de planul de redresare al mărcii menit să oprească scăderea vânzărilor.

Compania producătoare de articole de lux Salvatore Ferragamo s-a luptat în ultimii doi ani să-și întinerească marca pentru atrage noi clienți. În timpul acestui proces, firma s-a despărțit de Eraldo Poletto, șef s-a dat bătut după mai puțin de doi ani. În luna iulie a anului trecut, Micaela Le Divelec, a devenit director executiv și și-a asumat sarcina de a duce la bun sfârlit planul de reorganizare.

În această săptămână, compania Salvatore Ferragamo a anunțat că veniturile sale înainte de dobânzi, impozite și amoritzări (EBITDA) au scăzut în 2018 până la 214 milioane de euro, în conformitate cu așteptările analiștilor. În ianuarie, compania anunțase deja și o scădere cu 1,4% a vânzărilor.

Ferragamo, care a diminuat valoarea dividendelor de la 0,38 euro/acțiune în 2017 la 0,34 euro/acțiune în 2018, a menționat într-un comunicat că scăderea veniturilor a avut loc pe fondul unui mediu marcoeconomic dificil și o piață fără predictibilitate, dar va încerca să restabilească un trend pozitiv și durabil.