Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

1.500 de ceasuri pentru fanii lui Novak Djokovic

Djokovic Seiko Astron_GPS_Solar

Celebrul brand japonez Seiko, partener Novak Djokovic din 2014, recompensează remarcabilele performanțe realizate de jucătorul de tenis sârb cu un nou ceas Astron GPS Solar.

Modelul cu o carcasă de 42,7 mm în diametru și rezistent la apă până la o adâncime de 100 metri poartă atât culorile drapelului Serbiei, cât și pe cele de pe steagul Japoniei – un simbol al forței parteneriatului Seiko – Djokovic. Iar pe spatele carcasei se află semnătura celebrului jucător de tenis, dar și numărul ceasului în ediție limitată. Noul Seiko etalează un calibru 5X53 GPS Solar Dual-Time care se conectează de două ori pe zi la rețeaua GPS. În timp ce cadranul ceasului captează lumina, ceasul se conectează la GPS și reglează ora automat. Ceasul trece singur la ora de vară, are funcția calendar perpetuu până în februarie 2100, iar printr-o o simplă apăsare de buton poți schimba fusul orar.

Ceasul Astron GPS Solar a fost produs în numai 1.500 de exemplare și se vinde cu 2.600 de euro începând cu luna februarie, în magazinele Seiko sau la parteneri. Accesoriul vine cu o a doua curea din silicon și un card pe care se află un mesaj de la Novak.