Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

A fost adjudecat cel mai scump ceas din lume!

Patek-Philippe

28,2 milioane de euro este prețul uriaș oferit pentru un ceas vintage Patek Philippe. Accesoriul s-a vândut recent în cadrul licitației caritabile Only Watch.

Este vorba despre GrandMaster Chime 6300A-010, un ceas care a fost lansat de Patek Philippe în anul 2014, pentru a marca 175 de ani de existență a brand-ului. Modelul, unul dintre cele mai compexe din colecțiile mărcii, are cinci funcții acustice, un cadran din aur roz și curea din piele de aligator. În urma vânzării la prețul record de 28,2 milioane euro, opera de artă Patek Philippe devine cel mai scump ceas din lume și detronează Rolexul Daytona Paul Newman, achiziționat cu 17,7 milioane de euro, în 2017, la New York.

Iubitori de ceasuri, colecționari și curioși au răspuns prezent la bienala Only Watch, iar printre ei s-a numărat și Prințul Albert de Monaco. Toți banii adunați în urma evenimentului caritabil sunt donați pentru cercetare în domeniu distrofiei musculare.