Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Adăpost de lux cu piscină și SPA pentru… câini

vila caini SPA

Un chinez a construit special pentru cei trei câini ai săi o mini-vilă de lux. Patrupedele se răsfață cât e ziua de lungă la piscină, au mâncare la discreție, se relaxează la soare ca la SPA și se uită la filme.

Chinezul Zhou, din provincia Jiangsu, a construit pentru câinii săi o mini-vilă cu două etaje. Omul a invesit aproape 5.000 de dolari pentru confortul patrupedelor. Le-a adus perne, saltele, aparate cu mâncare și apă pură, ba chiar le-a montat și un video proiector pentru un soi de cinema. Așa că animalele se uită toată ziua la Peppa Pig, iar când se plictisesc, se bălăcesc în piscină. Asta da viață de câine!