Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Amazon, platformă fashion de lux

amazon

În prima jumătate a acestui an, Amazon plănuiește să-și deschidă o nouă platformă, unde să comercializeze produse fashion de lux.

Site-ul va funcționa în sistem de concesiune – brand-urile vor închiria mini-shop-uri online și vor plăti către Amazon procente din vânzări. În plus, brand-urile vor avea control complet asupra produselor pe care le vând, prețurilor și discount-urile pe care le oferă. Avantajul este că au acces la întreaga logistică de care dispune Amazon pentru livrare rapidă și relații cu clienții.

Se pare că 12 nume importante au semnat deja cu Amazon, însă, deocamdată, niciun nume nu a fost dat publicității. Platforma fashion de lux va fi lansată mai întâi în Statele Unite, iar mai apoi cumpărăturile vor putea fi făcute din toată lumea. Amazon deja construiește un depozit în Arizona și are de gând să investească 100 de milioane de dolari în campania de marketing. În prezent, Amazon este cel mai mare retailer de haine din Statele Unite.