Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

BOVET 1822 te invită să-ți personalizezi ceasul

Bovet virtuoso x

Casa de orologerie deținută de Mr. Pascal Raffy lansează Ateliers BOVET, un concept care le permite colecționarilor să-și personalizeze ceasul BOVET 1822 în cele mai mici detalii.

Primul model la dispoziția și imaginația clienților este Virtuoso X Tourbillon, un ceas lansat în numai 10 exemplare.

Cei care acceptă provocarea vor face parte dintr-o echipă de specialiști care îi vor ajuta să decidă cum vor să arate noul lor ceas – estetic și tehnic. Astfel, la noul Virtuoso X Tourbillon, clientul poate să-și aleagă aleagă cele 24 de orașe pentru complicația «time zone1», dar și modelul care va fi pictat și gravat pe cadran. Virtuoso X Tourbillon, un adevărat exemplu de virtuozitate artizanală – gravură și pictură în miniatură, indică trei fusuri orare și are o rezervă de energie de 10 zile.