Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Brangelina, prima șampanie rosé

Brangelina Miraval

Așa cum știți, Brad Pitt și Angelina Jolie dețin, din vremea în care încă mai formau un cuplu, podgoria și crama Château Miraval, în Provence, iar curând vor lansa și prima șampanie rosé.

Château Miraval va produce șampania rosé în parteneriat cu Champagne Pierre Péters. Marc Perrin, a cincea generație de producători de vin la Château de Beaucastel, și care, de asemenea, produce vin pentru Miraval a oferit presei câteva detalii despre noua licoare. Perrin a lucrat cu Pitt și Jolie în ultimii 7 ani și spune că s-a implicat și în lansarea șampaniei Miraval. Deși cele mai multe informații sunt confidențiale, Perrin a dezvăluit totuși colaboarea Brangelina cu Pierre Péters din Le Mesnil sur Oger: „Vom lansa o șampanie rosé sub numele Miraval, și vom crea singura casă de șampanie care va produce doar rosé. O să dăm tot ce-i mai bun din rosé pentru această șampanie.”

În ianuarie anul trecut, crama Brangelina a lansat , un vin al cărui nume a fost inspirat de pianistul și compozitorul francez de jazz Jacques Loussier.