Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Casa lui Robin Williams, de vânzare

robin williams casa

La mai bine de 5 ani de la dispariția actorului, proprietatea deținută de Robin Williams a fost pusă la vânzare. Prețul – peste 7 milioane de dolari!

Locuința se află în apropiere de San Francisco, la Tiburon, nu departe de Golden Gate Bridge. Cu o suprafață de peste 600 de metri pătrați, 6 camere, 6 băi, grădină și piscină, vila în stil mediteraneean, cu o priveliște superbă, se vinde cu 7,25 milioane de dolari.

Potrivit TMZ, actorul Robin Williams, cunoscut pentru rolurile sale din Mrs. Doubtfire ori Dead Poets Society, cumpărase imobilul în 2004 cu 4 milioane de dolari. După moartea acestuia, casa a fost moștenită de soția actorului, Susan Williams.