Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Caserole eco-friendly pentru gustarea din avion

caserole_eco

Compania londoneză PriestmanGoode, specializată în design pentru transport și aviație, a realizat caserole biodegradabile în care pasagerii ar putea servi, în viitor, elegant, dar și responsabil, mâncarea în avion.

Zaț de cafea, frunze de banană, bambus, coji de nucă de cocos și alge au fost folosite pentru fabricarea caserolelor în totalitate biodegradabile. Iar acestea nu sunt doar etice, ci și estetice. Arată elegant, apetisant și, până să fie folosite pentru gustările din avion, sunt expuse la Design Museum din Londra.

Alarmați de statistici, designerii britanici au mai creat și o sticlă din bioplastic și plută. Astfel, dacă numai la aeroportul Heathrow, călătorii de la plecări ar folosi o sticlă ca aceasta pentru apă, s-ar reduce consumul de plastic cu 35 milioane de sticle într-un an.

Realizarea noilor recipiente prietenoase cu mediul este un demers care face parte din proiectul „Get Onboard: Reduce. Reuse. Rethink”.