Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Cea mai scumpă sticlă de gin din lume

gin

Noua sticlă de gin de la brand-ul olandez Skully arată ca o adevărată bijuterie de lux, iar prețul este pe măsură – 4,7 milioane de euro. Design-ul inedit îi aparține chiar unui bijutier, belgianul Jochen Leën.

13 artiști din toată lumea au participat la „Skully Art Collection”, la începutul lunii noiembrie. Ei au fost invitați să transforme sticlele de gin Skully în opere de artă. Creația lui Jochen Leën a fost vedeta colecției. În interiorul sticlei, bijutierul a montat o piatră prețioasă de 65,17 karate din turmalină Paraiba și aur alb, astfel ginul a devenit cel mai scump din lume și a intrat în cartea recordurilor. Turmalina Paraiba este una dintre cele mai rare și mai scumpe pietre preţioase din lume și, așa cum îi spune și numele, se găsește cel mai adesea în regiunea Paraiba din Brazilia.

Descoperiți toate obiectele de artă inedite inspirate din universul brand-ului Skully pe skullyartcollection.com.