Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Ceașca illy, transformată în obiect de artă


Liderul sectorului cafelei de înaltă calitate, illycaffè, este un susținător al artei și, pentru a exprima cât mai intens această pasiune, a creat încă din 1992 „Colecțiile de artă illy”. Candelabrul „illy art collections” reprezintă „o călătorie prin arta contemporană din viața de zi cu zi”.

Prin fantezia lor, câțiva bine-cunoscuți artiști contemporani internaționali, precum și o serie de noi talente, au contribuit la transformarea iconicei cești albe proiectată de Matteo pentru illycaffe în 1991 într-un „șevalet din porțelan”, care îmbogățește experiența consumului de cafea.

De-a lungul istoriei colecției de artă illy, artiști precum Marina Abramovic, Robert Rauschenberg, Jeff Koons, Julian Schnabel, Anish Kapoor și Daniel Buren au găsit diferite interpretări ale ceștii de cafea illy, transformând-o într-un tablou iconic și, uneori, în obiecte artistice destinate utilizării de zi cu zi. Astfel ei au contribuit la repoziționarea unui original illy într-un simbol recunoscut imediat în orice colț al Globului.

În viziunea companiei, colecția sa de artă combină plăcerea senzorială a unui espresso perfect cu estetica unei opere de artă disimulată într- ceașcă de cafea.

ilycaffè este o afacere italiană de familie fondată în 1933 la Trieste care produce amestecul unic illy 100% Arabica. Acesta este realizat din nouă dintre cele mai bune selecții Arabica din lume. În fiecare zi mai mult de șapte milioane de cești de cafea illy sunt servite în peste 140 de țări.