Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Cel mai mare Starbucks se deschide la Chicago

Starbucks

În urmă cu 30 de ani, Starbucks își începea expansiunea și deschidea prima cafenea la Chicago, după lansarea din Seattle. Pe 15 noiembrie, Starbucks scrie o nouă pagină în istoria brand-ului și inaugurează, tot la Chicago, cea mai mare cafenea-prăjitorie din lume.

Noul Starbucks își deschide porțile într-o clădire uriașă din sticlă, cu o suprafață de 45.000 de metri pătrați și 4 etaje. În afară de meniul binecunoscut cu băuturi și deserturi celebre, în noua cafenea din Chicago va funcționa și Princi – boulangerie italiană – și se vor prepara cocktail-uri. 200 de angajați vor servi clienții în al 3-lea cel mai populat oraș american.

Tot în cel mai mare Starbuck din lume, iubitorii de cafea sunt invitați să vadă cu ochii lor cum se prăjesc boabele de cafea și să deguste arome unice.