Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Cheful patiser al restaurantului Plaza Athenee din Paris a devenit „cel mai bun patiser din lume”

Plaza Athenee Paris

Franţuzoaica Jessica Prealpato, cunoscută pentru deserturile sale pe bază de fructe, fără zahăr adăugat, a obţinut marţi titlul de „cel mai bun patiser din lume” în clasamentul „World’s 50 Best Restaurants”.

Cheful patiser Jessica Prealpato, în vârstă de 32 de ani, care lucrează la restaurantul Plaza Athenee din Paris, cu trei stele Michelin, „întruchipează o patiserie îndrăzneaţă şi unică” şi este prima femeie care a primit acest titlu, a declarat Helene Pietrini, director al clasamentului „World’s 50 Best Restaurants” (cele mai bune 50 de restaurante din lume) realizat anual încpând cu 2002.

„Sunt foarte uimită”, a declarat Jessica Prealpato, mărturisind că este un „cadou frumos”. Deserturile sale se înscriu în conceptul de „naturalitate” (o bucătărie cât mai aproape de produsele naturale) susţinut de Alain Ducasse – devenit pentru Jessica Prealpato „desseralité” (desert + naturalitate), titlul cărţii ei, unde propune 50 de reţete de deserturi create la Plaza Athenee.

Printre cele mai recente creaţii ale sale se număra deserturile cu căpşuni şi brad, bere şi rubarbă. „Aceste deserturi nu arată neapărat bine, este o muncă nu prea uşoară şi nu întotdeauna recunoscută. Sunt încântată că este remarcată”, a continuat Jessica Prealpato, care nu foloseşte niciodată cremă sau spumă în preparatele sale.

„Niciodată nu m-am gândit că este o patiserie care va fi în centrul atenţiei. Este extrem de important pentru mine”, a spus ea.

Plaza Athenee Paris