Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Cine sunt noii ambasadori Bulgari

bulgari

La Fashion Week New York, Bulgari a prezentat o nouă colecție botezată «B.zero1 Rock», unde au fost anunțați cei noi patru ambasadori ai brand-ului. Este vorba despre Lily Aldridge, Naomi Scott, Zendaya și Kris Wu.

Manechinul Lily Aldridge a mai colaborat în trecut cu Bulgari și este unul dintre îngerașii Victoria’s Secret. Actrița britanică Naomi Scott este cunoscută pentru rolurile din și . Iar pe tânăra actriță Zendaya o știți din , , sau . Și Kris Wu este un cântăreț canadian, a făcut parte din trupa EXO și este foarte cunoscut în Asia, mai ales în China.

Cei patru ambasadori Bulgari vor promova noua colecție B.zero1 Rock. Fotografiile pentru campanie au fost realizate la Roma de către Johan Renck.