Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Colecție de valize de la „moștenitoarea” Gucci

aviteur

Patricia Gucci, fiica lui Aldo Gucci – cel care a făcut dintr-o mică marochinărie un brand gigant, și-a lansat propria linie de lux, Aviteur – valize 100% made in Italy.

Gențile de voiaj sunt din policarbonat îmbrăcate în piele, lucrată manual în atelierele din Italia, iar roțile lor sunt extrem de silențioase. Numai bune de plimbat prin hotel și aeroport.

Deși marca Gucci aparține astăzi familiei Pinault, nepoata fondatorului celebrului brand vrea să ducă mai departe tradiția și pare să fi moștenit pasiunea pentru piele de la bunicul ei: „Am crescut în miros de piele și știu ce înseamnă excelența, calitatea și inovația lucrului făcut de mână. Bunicul meu a început cu gențile din piele rezistente. E în ADN-ul meu și sunt încrezătoare în reușită”.

Prima colecție Aviteur (este un nume inspirat din latinescu avis, pasăre – și simbolizează arta de a zbura) vine cu valize pentru cabină în culorile brun, gri și negru, iar prețurile încep de la 4.250 euro.