Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

E oficial – Dante, cel mai bun bar din lume!

Bar Dante

În top 50 cele mai bune baruri din lume, micuțul local new-yorkez Dante se află pe primul loc. 500 de experți într-ale cocktaiurilor și ospitalității au contribuit la întocmirea clasamentului pentru 2019.

Barul Dante are 104 ani de istorie și se află în Greenwich Village. Ce-l face atât de special? Potrivit clienților care i-au trecut pragul, vizita la Dante e o adevărată experiență – băuturile, mâncarea (cu rețete din Italia!) și serviciile sunt la cel mai înalt nivel.

Pentru new-yorkezi, barul are categoric cea mai tare listă de Negroni din oraș – Negroni cu ciocolată, Negroni cu prosecco, ori chiar Negroni cu banane, ananas, chili și susan. Din meniu nu lipsesc nici clasicele cocktail-uri pe bază de Campari, Martini, ori Vermouth.

Deși se află în metropola americană, cel mai bun bar din lume aparține unei familii de australieni. Dacă visați la ocolul lumii în 50 cele mai tari baruri, descoperiți aici întreg topul: https://www.thedrinksbusiness.com/2019/10/new-yorks-dante-named-worlds-best-bar/ Cheers!