Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Adidas oferă o sumă record pentru un nou parteneriat cu Real Madrid

Clubul de fotbal cu cele mai mari venituri din lume, Real Madrid, şi producătorul german de echipament sportiv Adidas au anunţat prelungirea contractului lor de parteneriat, pentru o sumă record estimată la 120 milioane euro pe sezon.

Legate de „trei decenii”, legendara echipă spaniolă şi compania germană au încheiat un nou acord, valabil până în iunie 2028, a precizat Adidas într-un comunicat.

Adidas produce din 1998 tricoul alb al „galacticilor”, deţinătorii recordului de trofee cucerite în Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor (13), aflaţi în prezent pe locul al treilea în Primera Divison.

Real Madrid a evocat, la rândul său, într-un comunicat, “un acord fără precedent în istoria industriei sportului”.

Deşi cele două părţi nu au dezvăluit niciun detaliu financiar al noului contract, cotidianul sportiv spaniol Marca afirmă că acest parteneriat urmează să aducă 120 milioane de euro pe an clubului madrilen.

Dacă această sumă se va confirma, va fi un record pentru lumea fotbalului. În 2014, Adidas a semnat un contract cu Manchester United, care asigură clubului englez suma minimă de 750 milioane lire sterline (peste un miliard de euro la momentul respectiv) pe o perioadă de zece ani (aproximativ 100 milioane euro pe an), o valoare fără precedent la momentul respectiv.

Conform cabinetului Deloitte, Real Madrid a revenit recent în fruntea clasamentului cluburilor de fotbal cu cele mai mari venituri din lume: în sezonul 2017-2018, gruparea de pe Santiago Bernabeu a înregistrat o creştere puternică a cifrei de afaceri, care a atins valoarea de 750,9 milioane euro.

Real Madrid a făcut, în septembrie 2018, un împrumut pe termen lung, de minimum 525 milioane euro, pentru a finanţa modernizarea stadionului Santiago Bernabeu, lucrările urmând să se finalizeze până în 2022.