Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Alden, probabil cei mai buni pantofi din lume

Alden

Mai țineți minte ce pantofi a purtat Harrison Ford în filmul Indiana Jones? Ei bine, era o pereche de Alden, un model iconic și cel mai vândut al mărcii!

Se spune că nu ești bine îmbrăcat dacă nu porți pantofii potriviți. Iar cu modelele brand-ului american de încălțăminte Alden nu veți da greș. Compania a fost fondată în Massachusetts, pe coasta de est a Statelor Unite, și-a început să scrie istorie în 1884, când Charles Alden a deschis fabrica de pantofi.

În ciuda costurilor de producție mari, cei de la Alden n-au mutat fabrica din America, regiunea Noua Anglie. Aici se lucrează cu piei din Europa și Statele Unite, inclusiv Cordovan de la Horween, o piele de cal prelucrată în Chicago. Toate etapele de fabricare sunt handmade, iar artizanii folosesc aceleași tehnici, vechi de jumătate de secol. Este vorba despre o manieră specială de a-i coase, astfel încât să fie impermeabili.