Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Bill Gates, recomandări de lectură

bill gates

Ca în fiecare final de an, și în 2019 Bill Gates, al doilea cel mai bogat om din lume, a făcut un bilanț al cărților pe care le-a citit în cele 12 luni.

Astfel, cinci cele mai bune lecturi din 2019 ne sunt recomandate, într-un articol pe blogul personal al miliardarului.

„Anul acesta am citit mai multă ficțiune ca de obicei, dar și foarte multe cărți de istorie”, scrie Bill Gates pe GatesNotes.com. Selecția cuprinde un singur roman, plus volume despre sănătate publică, educație și istoria SUA. Iată recomandările: An American Marriage, de Tayari Jones, These Truths, de Jill Lepore, Growth, de Vaclav Smil, Prepared, de Diane Tavenner și Why We Sleep, de Matthew Walker.

Așadar, salvați lista de cărți, comandați-le și alegeți să începeți 2020 în stilul Bill Gates, cu și mai multe lecturi de folos.