Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Cipriani, hotel și restaurant la Milano

hotel cipriani

Clădirea istorică Palazzo Bernasconi, din Milano, va fi transformată într-un nou hotel Cipriani. Imobilul va gădui și legendarul Harry’s Bar, plus două restaurante.

Deocamdată nu se știe câte camere vor fi, însă e sigur că hotelul de lux va fi dotat cu SPA și sală de sport. Investiția pentru renovare și reabilitare este estimată la 220 milioane de euro, iar hotelul Cipriani urmează să fie inaugurat în 2022.

Familia Cipriani operează trei hoteluri în Statele Unite sub brand-ul Mr C. Hotel, brand care deține și 13 restaurante Cipriani, toate deschise sub franciză, și alte trei restaurante gestionate direct de familie, la Veneția. În orașul italian se află și celebrul Hotel Cipriani, deținut de grupul Belmond, care a fost preluat anul trecut de grupul LVMH.