Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

„Colette, mon Amour”, lansare în 2020

colette

Un documentar despre celebrul magazin parizian de lux Colette, închis în decembrie 2017, va fi lansat anul acesta.

„Colette, mon Amour” este produs de realizatorul și fotograful Hugues Lawson-Body și prezintă ultimele șase luni din existența faimosului magazin de pe Strada Faubourg Saint-Honoré. Documentarul conține interviuri emoționate cu fondatoarea brand-ului Colette Roussaux și fiica sa Sarah Andelman – director artistic al magazinului, dar și cu o parte dintre clienții lor celebri precum Kanye West, Virgil Abloh sau Pharrell Williams.

Din filmul de o oră nu lipsesc nici detalii despre numeroasele evenimente care au fost organizate în cadrul concept-store-ul de-a lungul timpului. Cum ar fi colaborarea exclusivă cu Saint Laurent, botezată YSLColette. Colette a fost un magazin cult, un adevărat templu al modei cu o reputație internațională, vreme de două decenii iar vestea închiderii lui a venit ca o bombă în lumea fashion de lux.

Deocamdată nu se cunoaște data exactă la care va fi lansat documentarul „Colette, mon Amour”.