Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Garderobă de împrumut de la Marriott

hotel mariott

Pentru cei care vor să călătorească lejer, fără prea multe bagaje, reprezentanții grupului hotelier Marriott testează un nou serviciu – dressing-ul cu haine de împrumut pe perioda sejurului.

Începând din luna decembrie, oaspeții hotelurilor W Hotels din Aspen (Colorado), W South Beach (Florida), W Washington DC și W Hollywood (California) pot beneficia de oferta inedită – să împrumute patru ținute. Pentru a implementa acest serviciu, grupul hotelier s-a asociat cu unul dintre liderii în domeniu hainelor de împrumut, Rent The Runaway.

Astfel, clienții lansează comanda iar hainele ajung direct în dulapul camerei lor de hotel. La sfârșitul șederii, acestea vor fi returnate. Și ca să fie foarte eficienți iar timpul de livrare mai scurt, cei de la Rent The Runaway și-au mutat o parte din colecțiile de haine premium la hotelurile partenere.