Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

J. Lo poartă sneakers de la Coach

Coach JLO

Faimoasa Jennifer Lopez și actorul Michael B. Jordan sunt ambasadori ai campaniei de promovare pentru noua colecție de sneakers Coach.

Brand-ul new-yorkez lansează o nouă linie de pantofi sport botezată CitySole. În colecție regăsim trei modele: CitySole Court – cu un design clasic, CitySole Runner – seamănă cu pantofi spor de alergare și CitySole Lowline – în stilul basket sport. Indiferent pentru ce variantă veți opta, Coach a folosit o nouă tehnologie și promite că snekers-ii Coach sunt ușori și confortabili.

Pentru promovarea colecției s-au făcut deja fotografii la New York, iar vedetele care au încălțat pantofii sport sunt Jennifer Lopez și Michael B. Jordan, ambasdori ai brand-ului. “Colecția CitySole este perfectă pentru mine. Sunt dansatoare, sunt tot timpul în mișcare iar noii pantofi sport sunt foarte versatili. Îi pot purta la ținute smart-casual sau sport. Sunt comzi și în super-trend”, a declarat Jennifer Lopez.