Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Mic dejun la Tiffany, acum și la Londra

blue box

După New York, celebra cafenea Blue Box de la Tiffany s-a deschis și la Londra, începând cu luna februarie, în magazinul de lux Harrods.

Tiffany Blue, culoarea emblematică a casei de bijuterie parte din portofoliul LVMH, este prezentă în design-ul localului cochet, deschis pentru prima oară în Europa, la Londra. Printre preparatele din meniul pentru mic dejun, ceai și cină, realizate exclusiv din ingrediente locale, se numără salatele , , ori , plus prăjitura . Este o reinterpretare a bucătăriei contemporane, în manieră rafinată și ludică, spun cunoscătorii.

Toate bunătățile sunt servite în porțelanuri tot de la Tiffany. Accesorii care pot fi cumpărate și de la Harrods. Cafeneaua Blue Box de la Tiffany este la fel de cunoscută precum cea oranj de la Hermes sau cea roșie de la Cartier.