Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Praga, noua capitală a luxului în Europa de Est

Praga

Dacă plănuiți un city-break în interes de shopping, nu ocoliți Praga. Capitala Cehiei găzduiește magazine de lux și este tot mai atractivă pentru marile brand-uri. În 2020, Chanel și Saint Laurent își vor deschide boutique-uri în orașul medieval.

Începeți periplul din centrul capitalei, de pe Strada Parizska. Aici găsiți magazinele Louis Vuitton, Céline, sau Bulgari. Iar pe Strada Siroka, aflată în apropiere, descoperiți Christian Louboutin, Hublot și The Store, un multibrand unde se comercializează colecții Isabel Marant, Victoria Beckham sau Vivienne Westwood.

Și alte mărci sunt pe cale să investească în zonă. Potrivit reprezentanților Sotheby’s Real Estate, chiria anuală în zona comercială a Pragăi este de 2.400 euro pe metru pătrat, față de 14.000 euro pe bulevardul parizian Champs-Élysées sau 26.000 euro la Causeway Bay (Hong Kong). Dezvoltarea sectorului de lux din Praga li se datorează și turiștilor chinezi care vizitează în număr tot mai mare capitala est-europeană – aproape 800.000 în fiecare an, ținând cont că, începând de anul trecut, există zboruri directe Beijing-Praga. Aceștia cumpără bijuterii, ceasuri și haine scumpe.