Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Restaurantul lui Paul Bocuse pierde o stea Michelin

paul bocuse

Celebrul Auberge de Collonges-au-Mont-d’Or s-a bucurat vreme de 55 de ani, fără întrerupere, de 3 stele în prestigiosul Ghid Michelin. Însă, din 2020, restaurantul lui Paul Bocuse va avea doar 2 stele Michelin.

„Deși calitatea restaurantului rămâne excelentă, nu mai este la nivel de trei stele”, și-au explicat decizia cei de la Ghidul Michelin. Vestea dezvăluită de jurnaliștii de la Point și confirmată la scurt timp de reprezentanții restaurantul francez s-a răspândit cu repeziciune în social media și a stârnit un val de reacții. Mai ales în rândul gastronomiei franceze și internaționale. Totul se întâmplă la doi ani de la dispariția emblematicului chef Paul Bocuse, căruia i se datorează celebritatea restaurantului.

În prezent, Auberge de Collonges-au-Mont-d’Or se află într-un proces de modernizare, atât în ceea ce privește dotările, cât și meniul. Restaurantul urmează să se redeschidă pe 24 ianuarie, cu trei zile înainte de apariția Ghidului Michelin pe 2020.