Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Richard Mille are echipă feminină de motorsport

Richard Mille_F4

Richard Mille Racing Team intră în ELMS, Seria europeană Le Mans de anduranță și curse pentru mașini sport, pentru 2020 și 2021, cu un echipaj 100% feminin.

Cele trei femei pilot au fost alese în urma unei selecții riguroase și mai multor teste, desfășurate la sfârșitul anului trecut. Astfel, Katherine Legge, în vârstă de 39 de ani, va fi căpitanul echipei. Englezoaica are peste 20 de ani de experiență în F1 și GT. În plus, este obișnuită cu cursele de anduranță deoarece a concurat la IMSA, în Statele Unite.

Columbiana Tatiana Calderon, 26 de ani, cu performanțe la monoplace, își urmează visul de a accede la F1. Combativă, tânără nemțoaică Sophia Floersch are numai 19 ani, și-a început cariera la Formula 3 și a participat la GP Macao. La ediția din 2018, a fost victima unui accident spectaculos. Din fericire, s-a refăcut complet după fractura suferită la o vertebră.

Echipajul Richard Mille Racing Team va debuta la Campionatul European Le Mans Series, care va începe în luna aprilie, la Barcelona.