Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Tiffany & Co., bijuterii și accesorii pentru domni

Tiffany & Co basket

Casa de bijuterii, achiziționată recent de grupul de lux LVMH, a deschis la New York un magazin efemer pentru a-și promova noua colecție de accesorii și bijuterii pentru bărbați.

Situat în inima Manhattan-ului, în vecinătatea magazinului iconic de pe 50th Avenue, noul spațiu a fost creat special pentru lansarea noii linii de bijuterii pentru bărbați semnată Tiffany & Co. Este prima colecție for men a brand-ului celebru creat în 1837. Lansată în octombrie, noua linie Tiffany & Co. are tot soiul de bijuterii elegante pentru domni: brățări, coliere, inele, dar și accesorii precum jocuri de cărți, biliard, mingi, palete de tenis, zaruri, etc.