Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Tricicletă de la… Bentley

bentley trike

Nu trebuie să ai peste 18 ani ca să te bucuri de un Bentley. Celebrul brand a lansat căruciorul-triciletă, perfect pentru copii de 8 luni până la 4 ani.

Tricileta multi-funcțională a fost produsă în serie limitată – sunt numai 570 de bucăți, pentru a celebra 100 de ani de Bentley, de unde și numele «Centennial Bentley Stroller Trike».

Descris ca „un căruț ce crește odată cu copilul”, vehiculul se transformă foarte simplu din căruț, în tricicletă când copilul e gata să se plimbe singur. Produsul este disponibil deocamdată doar în Statele Unite, prin Posh Baby And Kids, și costă 600 de dolari. „Cu ajutorul celor de la Bentley Motors UK, designer-ii au produs o tricicletă cu un design clasic de care copiii se pot bucura pentru mai mulți ani”, a declarat Deepark Raghavan, președinte Posh Baby and Kids.