Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Viitorul sună bine la Airbus

Airbus

Airbus a prezentat la Salonul de aviație de la Singapore primul prototip al unei “aripi zburătoare” care ar putea revoluționa industria aviației. Numele mini-avionului este Maveric (Model Aircraft for Validation and Experimentation of Robust Innovative Controls).

Acesta măsoară 2 metri lungime și are o anvergură de 3,2 metri. Airbus a lansat proiectul în 2017, testează acest prototip încă de vara trecută și va continua să o facă până în iunie anul acesta. Cu o astfel de arhitectură – blended wing body, avioanele ar putea să zboare cu un consum de carburant mai mic cu 20 de procente.

În prezent, sectorul transportului aerian reprezintă 2% din emisiile de dioxid de carbon înregistrate la nivel global. Mulți sunt cei care speră ca Maveric să fie viitorul aviației pentru mai multă sustenabilitate. Însă comercializarea acestuia nu este posibilă mai devreme de 2030.