Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Virgil Abloh, colaborare cu Luvru

Virgil Abloh off-white-leondardo-da-vinci

Rege al colaborărilor și mare pasionat de artă, creatorul american a lansat o colecție de haine exclusiviste, create în parteneriat cu muzeul parizian.

Piesele semnate Virgil Abloh – hanorace, bluze și tricouri supradimensionate – sunt inspirate din lucrările lui Leonadro da Vinci și vor fi puse la vânzare la începutul lui 2020, sub brand-ul Off-White. „Sunt fascinat de Leonardo da Vinci de foarte multă vreme; această pasiune s-a născut în timp ce studiam arta, în ultimul an la universitatea din Wisconsin. Admir nu doar munca sa artistică, ci și influența pe care a avut-o da Vinci asupra altor discipline: știință, inginerie, arhitectură…”, spune Virgil Abloh, fondator și director artistic Off-White.

Hainele streetwear de lux, din colecția capusulă Virgil Abloh, vor putea fi cumpărate și din magazinul Muzeului Luvru din Paris, locul unde au fost realizate și fotografiile pentru promovare obiectelor vestimentare.