Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Față în față cu Mona Lisa, varianta 3D

mona lisa

Muzeul Luvru din Paris comemorează 500 de ani de la dispariția lui Leonardo da Vinci cu o expoziție inedită, iar faimoasa Mona Lisa este în centrul atenției și poate fi admirată în detaliu, grație tehnologiei VR.

“Mona Lisa: Beyond the Glass” se întâmplă chiar în Salle des États, din celebrul muzeu parizian, iar odată ce porți ochelarii VR, zâmbetul Giocondei ți se dezvăluie dincolo de geamul de protecție.

Expoziția realizată în colaborare cu HTC VIVE arts s-a deschis pe 24 octombrie și ține până anul viitor, la sfârșitul lunii februarie, timp suficient să dați o fugă la Paris și să vă bucurați de artă într-o nouă dimensiune. Experiența este disponibilă oricui și online pe platformele de VR, prin iOS și Android.