Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Ferrari, colecție de haine în colaborare cu Armani

ferrari

Așa cum au promis, cei de la Ferrari își exind activitatea și vor lansa, curând, o colecție fashion în colaborare cu Giorgio Armani.

Rocco Iannone, noul director creativ de la Ferrari, este cel care se ocupă de diversificarea proiectelor celebrului brand auto. Iannone a fost timp de doi ani la Pal Zileri, dar a colaborat, în trecut, și cu Dolce & Gabbana și Giorgio Armani. Tot el se va ocupa și de designul colecției de haine și accesorii cu etichete Ferrari, produse în parteneriat cu Armani. Deocamdată nu știm cum vor arată hainele, creatorul a dezvăluit doar că vom vedea reinterpretarea simbolurilor și valorilor Ferrari, în modă.

Din dorința de expasiune, Ferrari își face simțită prezența în parcurile de distracție din Abu Dhabi și Barcelona, în muzeele din Italia, ba chiar a investit și într-un restaurant de lux, pe care îl va inaugura anul viitor.