Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Geanta pentru șampanie, o invenție Dior și Rimowa

geanta șampanie Dior

Dior și Rimowa, cunoscutul brand de genți și valize de lux din Munchen, au lansat, la Paris, o colecție de accesorii pentru voiaj, printre care se numără și geanta cu loc special pentru sticla de șampanie.

„Îmi doresc ceva cu adevărat decadent” a spus Kim Jones, directorul artistic Dior Men, iar cei de la Rimowa i-au îndeplinit dorința și-au prezentat în show-ul Dior Men pentru primăvară-vară 2020, modele unul și unul. Printre genți poștaș, rucsacuri și valize cool pentru bărbați, vedeta a fost categoric geanta care imită coșul de picnic și are un accesoriu șic pentru sticla de șampanie.

Prețul este dezvăluit doar la cerere, însă se știe sigur că geanta vine la pachet cu 6 sticle de șampanie Dom Perignon. Dacă vor avea succes, e posibil ca gențile Rimowa să intre în colecțiile permanente Dior.