Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Gucci Osteria, prima stea în Ghidul Michelin pe 2020

gucci osteria

Deși nu sunt nici doi ani de când și-a deschis porțile la Florența, restaurantul Gucci Osteria se laudă cu prima distincție importantă. Chef-ul Ana Karime Lopez primește o stea Michelin.

Tânăra chef de origine mexicană a mai lucrat în alte două restaurante cu stele Michelin, înainte să conducă bucătăria de la Gucci Osteria. Meniul este sezonier și propune preparate din toate colțurile lumii, gătite cu ingrediente locale. Dintre cele mai populare feluri amintim o tostada mexicană reinterpretată cu ingrediente italiene, și, firește, paste, doar suntem în Italia.

Elegantul restaurant Gucci Osteria a fost inaugurat în ianuarie 2018 și este proiectul lui Marco Bizzarri, CEO-ul Gucci, și a chef-ului Massimo Bottura, proprietarul restaurantului cu 3 stele Osteria Francescana din Modena. Cei doi, prieteni buni din copilărie, și-au dorit să combine moda cu arta culinară într-un proiect inedit.„Haute couture și haute cuisine este rețeta perfectă”, spunea Bizzari la inaugurarea restaurantului, și iată că avea dreptate.