Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Gucci sărbătorește Anul Nou chinezesc cu… Mickey Mouse

mickey mouse gucci

Cum pe 25 ianuarie intrăm în Anul Șobolanului de Metal – simbol al inteligenței și vitalității – Gucci lansează o mini-colecție dedicată celebrului personaj Disney, Mickey Mouse.

Dacă în 2019 cei de la brand-ul italian de lux au sărbătorit în stil propriu Anul Porcului și au lansat o mini-colecție capsulă cu 35 de piese în temă, Anul Nou chinezesc va fi marcat și în 2020 cu ajutorul șoarecelui faimos. Noua colecție de haine și accesorii „Gucci x Disney” este deja disponibilă on-line și în magazine – sunt eșarfe, pantofi, sneakers, genți, rucsacuri, portofele, bijuterii, ceasuri, tricouri, rochii și pulovere, toate imprimate cu Mickey Mouse.

Imaginea campaniei de promovare este Ni Ni, o cunoscută și tânăra actrița din China, alături de actorul britanic Earl Cave, iar fotografiile pentru reclame au fost realizate la Disneyland. De-a lungul timpului, reprezentanții Disney au mai colaborat și cu alte brand-uri fashion precum Lacoste, Rag & Bone și Marc Jacobs.