Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Guerlain, un parfum de 10.000 euro

Guerlain-Santal-Royal

Pentru a marca 5 ani de la lansarea parfumului Santal Royal, Guerlain a reinterpretat într-o ediție limitată flaconul celebru.

Cei de la Guerlain au apelat la artistul și caligraful Tarek Benaoum pentru a crea și decora un nou recipient albastru cobalt cu albine și motive orientale, pictate în auriu. Parfumul Santal Royal, parte din colecția Absolus d’Orient, este cel mai bine vândut din portofoliul mărcii, așa că merita o relansare istorică, într-o variantă premium și în ediție limitată de numai 22 de sticle. Fiecare flacon este numerotat!

Parfumul Santal Royal, în recipientul creativ, de un litru, costă 10.000 de euro și se vinde exclusiv în magazinul parizian Guerlain, de pe Champs-Elysées.