Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Hermès, cosmetice inspirate de geanta Birkin

hermes

Brand-ul fashion de lux Hermès se lansează pe piața produselor cosmetice și de make-up cu o colecție de rujuri fabuloase. Este o premieră în istoria Hermès de 183 de ani.

Rouge Hermès etalează 24 de nuanțe de rujuri mate și lucioase, produse în Italia. În varianta de ruj mat, culorile au fost inspirate de tonurile pe care le au celebrele genți Birkin, iar textura lor imită finețea pielii. Rujurile Hermès lucioase sunt un omagiu adus clasicelor eșarfe din mătase, un alt accesoriu foarte iubit al brand-ului.

Vestea bună este că rujurile Hermès nu costă 10.000 de euro, cât o geantă Birkin. Prețul este de 67 de dolari pentru un ruj și există un serviciu de refill care costă 42 de dolari. Reprezentații celebrei case și-au dorit să existe această posibilitate de a păstra recipientul, realizat din același metal care se folosește și la sistemul de închidere al genților faimoase.

Pentru a alege cele 24 de culori din gamă, s-a consultat arhiva Hermès cu peste 75.000 de imprimeuri de mătase și 900 de nuanțe de piele.

Colecția Rouge Hermès va fi lansată în luna martie, în 35 de țări, iar următorul produs de make-up intră pe piață peste 6 luni.