Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Hodor, un nou superiaht de lux

iaht Hodor

Australienii de la Incat Crowther au lansat la apă un iaht spectaculos. Lung de 66 de metri, Hodor este un adevărat monstru al mărilor.

Pe lungul catamaran încap un elicopter, patru jet-ski-uri, tot atâtea ATV-uri, și încă cinci bărci auxiliare, plus un submarin. Imaginați-vă că, la cerere, ambarcațiunea uriașă poate adăposti și un hangar pentru elicoptere. Iar rezervorul iahtului este o adevărată cisternă plutitoare, unde încap 160.000 de litri de carburant.

Vă tentează? Super-iahtul construit în Spania poate fi deja cumpărat. Prețul este confidențial. Însă cu siguranță, spun jurnaliștii de la Daily Mail, iahtul Hodor costă câteva milioane bune de dolari.