Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Julie Andrews, premiată la Festivalul de Film de la Veneția

Julie Andrews

Actriţa Julie Andrews, protagonista unor filme celebre şi foarte îndrăgite, precum „Mary Poppins” şi „The Sound of Music”, a declarat că se simte „binecuvântată” cu o carieră îndelungată şi ilustră în cinematografie.

În cadrul unei ceremonii, artista britanică în vârstă de 83 de ani a fost recompensată cu un premiu special pentru realizări deosebite ce i-a fost atribuit la Festivalul de Film de la Veneția.

Julie Andrews, care a câştigat un premiu Oscar în 1965 pentru interpretarea personajului principal din filmul „Mary Poppins”, a primit Leul de Aur pentru întreaga carieră şi a fost aplaudată de spectatorii prezenţi la Mostra 2019.

„Mă consider binecuvântată că mi-am petrecut o mare parte din viaţa mea profesională în universul artei cinematografice”, a declarat vedeta britanică.

„Încă mă minunez de faptul că eu am fost norocoasa fată invitată să interpreteze acele roluri minunate”, a adăugat Julie Andrews.

Julie Andrews şi-a început cariera în copilărie, jucând în spectacole puse în scenă de teatrele aflate în cartierul West End din Londra, înainte de a juca în numeroase producţii teatrale şi pe Broadway, la New York.

Filmul „Mary Poppins” i-a adus premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal şi a transformat-o într-un star internaţional. Artista britanică a apărut apoi în alte două filme care i-au adus nominalizări la Oscar, „The Sound of Music” şi „Victor Victoria”, dar şi în comedia „The Princess Diaries” şi, recent, şi-a împrumutat vocea pentru un personaj din „Aquaman”, un film hollywoodian cu supereroi, lansat în 2018.