Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Locul în care fanii Star Wars se confundă cu personajele filmului

Galaxy Edge - Star Wars

Parcul tematic „Galaxy’s Edge”, inspirat din universul francizei „Star Wars”, a cărui lansare era aşteptată cu nerăbdare de publicul larg, a fost inaugurat în oraşul Orlando din statul american Florida.

Cozile de acces în acest parc de aproape 5,7 de hectare, situat în interiorul Hollywood Studios, s-au format încă de la primele ore ale dimineţii, potrivit mass-media locale.

Asemeni „fratelui său” din Anaheim (California), care şi-a deschis porţile pentru public în luna mai, parcul „Galaxy’s Edge” din Orlando, realizat cu o investiţie de 1 miliard de dolari, are două atracţii principale: „Millennium Falcon: Smugglers Run” şi „Star Wars: Rise of the Resistance”.

Prima dintre ele, în faţa căreia vizitatorii au stat la coadă timp de aproape 300 de minute, potrivit ziarului Tampa Bay Times, include un simulator al celebrului „Millennium Falcon”, din care vizitatorii pot „pilota” o reproducere a vestitei nave spaţiale a personajului Han Solo, realizată la scară reală.

Parcul, inspirat din intriga celei mai recente trilogii „Star Wars”, cuprinde şi planeta Batuu, unde vizitatorii pot explora zgomotosul „Black Spire Outpost”, plin de imagini, sunete şi arome autentice universului „Star Wars”.

Este vorba despre un port spaţial plin de contrabandişti, comercianţi şi mercenari, unde vizitatorii vor putea întâlni personaje ca Rey, Finn, Poe, BB-8 şi Chewbacca, printre altele.

Spre deosebire de parcul californian, unde în prima lună se poate intra doar pe bază de rezervări prealabile, la Orlando nu există un astfel de sistem, deşi a fost aplicată metoda cozilor virtuale prin intermediul unei aplicaţii pe telefonul mobil, după închiderea porţilor atunci când este atinsă capacitatea maximă.

Printre atracţii se numără şi Oga’s Cantina, care a înregistrat cozi mai mici, cu timpi de aşteptare de 45 de minute.

La fel ca Oga’s Cantina, care oferă cocktailuri inclusiv alcoolice, precum „Jedi Mind Trick” şi „Bloody Rancor”, barul Milk Stand oferă băuturi neobişnuite, asemeni laptelui albastru şi laptelui verde, întâlnite în „Star Wars: Episode IV – A New Hope” şi „Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi”.

Galaxy Edge - Star Wars