Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Louis Vuitton are al doilea mai mare diamant din lume

Louis Vuitton

Diamanul Sewelo de 1.758 karate are dimensiunile unei mingi de tenis și a fost descoperit în aprilie anul trecut într-o mină din Botswana. Este cel mai mare diamant din ultimul secol, după cel de 3.106 karate, găsit în Africa de Sud în 1905.

Reprezentanții Louis Vuitton au cumpărar piatra prețioasă de la compania minieră canadiană Lucara Diamond Corp. Iar diamantul uriaș urmează să fie transformat într-o colecție de bijuterii fine marca LV.

„Există foate puțini oameni în lume, mai puțin de 10 procente, care ar știi ce să facă cu un astfel de diamant, sau cum să-l prelucreze. În plus, nu mulți au bani pentru o astfel de achiziție. Ca să cumperi și apoi să vinzi în bijiterii un diamant de 50 milioane de dolari, ai nevoie de tehnică, dar și de puterea financiară pentru a scrie cecul și a-ți asuma riscul”, spune Marcel Pruwer, fostul președinte Antwerp Diamond Exchange, citat de Independent.co.uk.

Michael Burke, CEO-ul Louis Vuitton, a refuzat să spună câți bani a dat brand-ul pe diamantul uriaș. Tranzacția este o mișcare interesantă, ținând cont că la finalul anului trecut LVMH, grupul din care face parte și Louis Vuitton, a cumpărat celebra casă de bijuterii Tiffany.