Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Louis Vuitton, cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton Paris

Kantar Millward Brown relevă în clasamenul BrandZ – Top 100 Most Valuable Global Brands, că podiumul celor mai valoroase mărci care produc obiecte de lux este format, în ordine, de Louis Vuitton, Chanel și Hermes.

Conform analiștilor Kantar Millward Brown valoarea mărcilor care produc obiecte de lux a crescut cu 29%, iar primele 10 branduri aflate în segmentul dedicat din „Top 100 Most Valuable Global Brands” au împreună o valoare totală de 171,3 miliarde de euro. Creșterea segmentului de lux este cea mai mare dintre toate categoriile clasamentului, o dovadă că tot mai mulți clienți apreciază produsele cu valoare adăugată mare. Astfel, în timp ce segmentul de lux a crescut cu 29%, cel al retailului s-a majorat cu 25%, al asigurărilor cu 15%, iar cel al băuturilor cu 9%. În același timp, segmentele bere, mașini, bănci regionale și bănci globale au înregistrat scăderi față de anul anterior. Categoria lux a „Top 100 Most Valuable Global Brands” include mărci care dezvoltă, produc și vând îmbrăcăminte, produse din piele, parfumuri, accesorii și ceasuri.

Pe prima poziție în segmentul mărcilor de lux se află, în 2019, Louis Vuitton. Grație unei creșteri cu 15% a valorii de piață, acest brand a atins o valoare de piață de 47,2 miliarde de dolari. Pe locul secund se află un „new entry”. Marca Chanel a apărut neașteptat în clasament direct pe poziția a doua, cu o valoare de piață de 37 mld. USD. Poziția a treia este ocupată de Hermes cu 30,9 mld. USD, iar pe patru a urcat Gucci (25,2 mld. USD.). Pe poziția a cincea se află prima marcă dedicată exclusiv ceasurilor și singurul brand elvețian din Top 10. Rolex a înregistrat o scădere cu 4%, însă valoarea sa de piață s-a menținut la 8,4 mld. USD.

Pe următoarele locuri din segmentul de lux al „Top 100 Most Valuable Global Brands” se află, în ordine, Cartier (5,9 mld. USD), Burberry (4,7 mld. USD), Dior (4,6 mld. USD), Yves Saint Laurent (3,57 mld. USD) și Prada (3,5 mld. USD).

În clasamentul general al valorii mărcilor pe primul loc se află în acest an Amazon (315,5 miliarde de dolari), care a depășit pentru prima dată tandemul Apple (309,5 mld. USD) – Google (309 mld. USD).