Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Louis Vuitton, Chanel și Hermès, cele mai valoroase mărci

Kantar louis vuitton

Potrivit unui studiu Kantar, cele mai valoroase mărci franțuzești, în 2020, sunt Louis Vuitton, Chanel și Hermès.

Louis Vuitton valorează 53,4 miliarde de dolari, în creștere cu 15%, Chanel 43 miliarde de dolari și Hermès 34,6 miliarde de dolari, înregistrând, de asemenea, o creștere cu 10 procente, numai în ultimul an. Împreună, primele 50 de mărci din Franța valorează 309,7 miliarde de dolari.

Sectorul de lux înclină balanța în clasamentul celor mai valoroase mărci – nouă dintre brand-urile premium din clasament (Louis Vuitton, Chanel și Hermès, Cartier, Dior, Hennessy, Saint Laurent, Moet & Chandon, Givenchy) reprezintă aproape un sfert și contribuie substanțial la creștere. Reprezentanții Kantar subliniază că prestigiul mărcilor franțuzești pe plan internațional este primul factor de creștere, iar inovația, mai ales în domeniul cosmetic, reprezintă un alt motor al succesului. Mărci precum L’Oreal Paris (a 4-a în top cu o valoare de 27,8 miliarde de dolari) și chiar Sephora (brand deținut de LVMH) au sedus tinerele generații cu noile tehnologii.

BrandZ, cel mai mare studiu mondial modial privind capitalul brand-urilor, este singurul clasament de evaluare a mărcii, care combină o analiză riguroasă a datelor financiare cu un studiu aprofundat legat de comportamentul consumatorilor. În ultimii 20 de ani, au fost interogați peste 3,9 milioane de consumatori din toată lumea.