Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Louis Vuitton, prima cafenea și primul restaurant la Osaka

Louis Vuitton Osaka

Le Cafe V se deschide la etajul magazinului Louis Vuitton din Osaka, iar meniul este semnat de chef-ul japonez Yosuke Suga.

Deschiderea cafenelei și restaurantului sub brand-ul Louis Vuitton este o premieră pentru casa de lux. Însă oficialii LV spun că e abia începutul și noi localuri, ba chiar și hoteluri vor fi inaugurate. „Viitorul luxului nu va fi despre produse de lux, ci despre experiențe de lux. Așa că ne dorim să fim în ambele segmente”, spune Bernard Arnault, CEO LVMH.

Este destul de obișnuit ca brand-urile de lux să deschidă cafele și restaurante. De exemplu, Tiffany & Co., recent parte din grupul LVMH la fel ca Vuitton, deschide prima Blue Box Cafe din Europa, la Harrods. Iar flagship-ul Dior din Paris este în renovare și urmează să se redeschidă cu un restaurant. În plus, Dior are deja o cafenea în shop-ul din Seul.