Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Marriott, 30 de noi hoteluri de lux în 2020

mariott ritz-carlton maroc

Reprezentanții Marriott International au planuri mari pentru anul care tocmai a început și anunță că sunt gata să inaugureze, în medie, 3 noi hoteluri de lux în fiecare lună din 2020.

De exemplu, în vară se deschide un nou hotel Ritz-Carlton în Mexico City și Rabat. Iar W Hotels intră pe piață cu noi hoteluri în Toronto și Sichuan. Plus că își va face debutul cu W Milan și W Rome. Marriott International are peste 420 de hoteluri și resorturi de lux în peste 65 de țări din toată lumea. Compania deține brand-uri importante din industria hotelieră precum Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, St. Regis Hotels & Resorts, W Hotels, The Luxury Collection, Edition, JW Marriott și Bulgari.

„Ne dorim să ne depășim limitele și să ridicăm noi standarde prezentând noi destinații și hotelui care să ne încânte și să ne surprindă oaspeți”, a declarat Tony Capuano, Global Chief Development Officer, Marriott International.