Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Obiecte de decor în stilul Henri Matisse

henri matisse

Descendenții marelui artist Henri Matisse au lansat recent Maison Matisse, o companie care colaborează cu designeri contemporani pentru a readuce stilul iconic al pictorului în colecții home deco.

Proiectul este coordonat de Jean-Matthieu Matisse și sora sa Anne-Maxence, strănepoatele lui Henri Matisse, iar o serie de vaze superbe, din ceramică și inspirate din picturile faimoase, sunt deja pe piață. Design-ul obiectelor de decor a fost semnat de artiști precum Ronan și Erwan Bouroullec, Jaime Hayon și Alessandro Mendini. Deși pe site nu sunt afișate prețurile, potrivit revistei TIME acestea sunt între 7.000 și 12.000 euro pentru o singură vază.

Lansarea Maison Matisse a avut loc la jumătatea lunii octombrie și a marcat 150 de ani de la nașterea artistului celebru.