Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Ochelari de lux, made in Luxemburg

gold wood ochelari

Gold & Wood este o marcă de ochelari de lux care se laudă cu un portofoliu de produse inedite și clienți celebri, printre care actorul Sylvester Stallone, patronul Apple Tim Cook, sau rapperul Snoop Dog.

Ramele ochelarilor Gold & Wood sunt realizate manual, din lemn nobil, pictat de mână sau din corn de bivol. Brand-ul de lux a fost lansat în anul 1995 și și-a câștigat rapid supremația în domeniul ramelor de ochelari din lemn. Sunt cei mai buni!

Meseria artizanilor de la Gold & Wood nu e deloc ușoară – durează mai bine de jumătate de an să înveți un nou angajat cum să combine lemnul cu titan sau inox și care sunt secretele ramelor perfecte. Prețurile pentru o pereche de ochelari de la brand-ul luxemburghez încep de la 500 euro și pot ajunge la 10.000, dacă modelul este decorat cu diamante.

Anul trecut, compania care deține Gold & Wood a realizat o cifră de afaceri de 4 milioane de euro. 40% din volumul vânzărilor se întâmplă pe piața din Statele Unite, dar și în Europa.