Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Parteneriat între Financial Times și echipa de Formula 1 Williams

Echipa de Formula 1 Williams a anunţat semnarea unui acord de parteneriat cu cotidianul financiar britanic Financial Times, al cărui logo va apărea de acum încolo pe eleronul spate al monoposturilor Williams.

„Este un parteneriat foarte interesant între două mărci renumite care operează ambele la scară mondială şi sunt în fruntea domeniilor lor”, a afirmat directorul de marketing de la Financial Times, David Buttle.
La rândul său, patronul echipei de Formula 1, Claire Williams, a salutat parteneriatul încheiat între Financial Times şi ROKiT Williams Racing, care oferă ambelor entități oportunitatea de a se dezvolta în noile forme de media. „Sunt nerăbdătoare să văd cum va evolua acest parteneriat”, a spus Claire Williams.

Chiar dacă este una din cele mai titrate echipe din istoria F1, Williams traversează în prezent o perioadă dificilă iar monoposturile sale sunt la coada plutonului. Sponsorul său principal este societatea de telecomunicaţii RokIt.

Financial Times, publicaţie controlată de grupul japonez Nikkei, nu va fi singura media implicată în Formula Unu având în vedere că echipa McLaren are şi ea un acord cu postul de televiziune financiară american CNBC, iar la nivel general Formula Unu este condusă de grupul american Liberty Media.