Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Cele mai bune restaurante din lume sunt…

restaurante guy savoy la liste

Restaurantele Guy Savoy – Paris, Le Bernardin by Eric Ripert – New York, RyuGin și Sugalabo, ambele din Tokyo, sunt toate pe primul loc în clasamentul realizat de „La Liste”.

Dacă Le Bernardin a fost pe prima poziție și anul trecut, micuțul restaurant nipon Sugalabo, cu doar 20 de mese și fără nicio stea Michelin, este surpriza “La Liste”. Topul este întocmit cu ajutorul unui algoritm unde sunt luate în calcul încrederea, notele din 715 ghiduri gastronomice, review-urile de pe site-uri și publicații online. Japonia are cele mai multe restaurante – 130, în lista cu 1.000 de localuri din toată lumea, urmată de China cu 125 restaurante, Franța 116 restaurante, Statele Unite 112 și Spania cu 65 restaurante.

„La Liste” este o inițiativă care îi aparține lui Philippe Faure, fost ambasador al Franței în Mexico, Tokyo și Rabat. Diplomatul a lansat topul în 2015, ca răspuns la controversatul World’s 50 Best Restaurants.